Ik ben Tim Kops en ben geboren in 1978. Ik werk, sinds ik mijn opleiding Bedrijfseconomie afrondde, als organisatieontwikkelaar en leidinggevende in de geestelijke gezondheidszorg. Dit werk leidde mij eind 2007 vanuit Brabant naar Amersfoort. Inmiddels ben ik in Bilthoven neergestreken.

In de natuur

Als kind was ik altijd buiten en voelde ik me erg prettig in de natuur. Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door wat ik in de Drunense en Loonse Duinen en in het park voor ons huis allemaal zag, hoorde en rook. Deze interesse bleef in de jaren daarna bestaan, maar leidde niet tot een beroepskeuze die mij met natuur in aanraking bracht. Tot op een stille winteravond ineens duidelijk werd dat ik mijn hart wilde volgen.

De opleiding

Op die winteravond las ik over een opleiding tot tuinontwerper. Met deze opleiding zou ik mijn liefde voor de natuur, mijn wens om hierover meer kennis op te doen en om hieraan een praktische invulling te geven, kunnen realiseren. Ik heb me ingeschreven en ben van start gegaan. In de maanden daarna kreeg ik steeds meer vat op de materie en nam het plezier in de studie gestaag toe.

Het bedrijf

Mijn enthousiasme voor wat ik leerde werd zo groot, dat het oprichten van een bedrijf voor mij een logische stap was. Met dit bedrijf en u als klant krijg ik de gelegenheid om mijn expertise te onderhouden, ervaring op te bouwen en om tuinen te maken die over vele jaren nog bestaan, en die de eigenaren dan nog steeds tot tevredenheid stemmen. Ik hou er van de dingen goed te doen en ik laat u graag zien waartoe dat kan leiden!