Hovenier in Baarn

Als u op zoek gaat naar hulp voor uw tuin, denkt u waarschijnlijk al snel aan een hovenier. Een hovenier kan u helpen bij het onderhouden van uw tuin, kan u adviseren over aanpassingen en kan uw tuin uiteraard ook helemaal opnieuw inrichten.

Gespecialiseerd in ontwerpen

De Tuintekenaar is vooral gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen. Omdat u met een ontwerp en een beplantingsplan in handen nog geen nieuwe tuin heeft, werkt De Tuintekenaar samen met hovenier Thomas Tuin. Hij zorgt dat het ontwerp tot leven komt.

Levering van planten en materialen

De Tuintekenaar heeft, naast de samenwerking met Thomas Tuin, ook zelf directe contacten met groothandels in planten en heesters, zoals Van Bergenhenegouwen in Huis ter Heide.

Ook voor stenen en bestrating heeft De Tuintekenaar goede adressen. Zo kan De Tuintekenaar u helpen bij het bestellen van beplanting en materialen, ook als u zelf uw tuin aanlegt.

Contact

Hier leest u meer over mijn werkwijze en als u contact wilt, klik dan op onderstaande knop. En bellen of e-mailen voor overleg of een afspraak kan natuurlijk ook.