Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Ontwerp van uw tuin

Een gezamenlijk project

Mijn doel is niet alleen om uw tuin vorm te geven en in te richten, maar ook om het zo te doen dat u er plezier in krijgt bezig te zijn met het ontwerpen, het uitzoeken van materialen en het uitwerken van ideeën.

Als u al veel weet van tuinieren dan doe ik graag mijn best om samen met u te komen tot een tuin die écht van u is, omdat u betrokken bent geweest bij alle keuzes die we maken en u ervan overtuigd bent dat uw nieuwe tuin een optimale vertaling is van de mogelijkheden van uw perceel en uw wensen.

De Tuintekenaar regelt het!

En mocht u gewoon willen dat ik een tuin voor u ontwerp en ik u de zaken uit handen neem; ook dan bent u bij De Tuintekenaar aan het juiste adres.

Kijk in het linkermenu voor meer informatie of op mijn Pinterestprofiel voor inspiratie!

Volg De Tuintekenaar ook op Facebook

een 3D-schetsontwerp geeft een goed beeld van de ruimte en de lichtvaleen 3D-schetsontwerp geeft een goed beeld van de ruimte en de lichtval

"Op basis van een gedegen inventarisatie en analyse, zorgen voor een plan met goede balans, eenheid en samenhang op het gebied van massa en ruimte gerelateerd aan een gedegen vlekkenplan en voorzien van een gedegen motivatie én doorspekt met ontwerpprincipes…"

Deze woorden schreef mijn leraar, Pieter Janssen van Groenvorm Ontwerpburo voor tuin & landschap, toen hij mij duidelijk wilde maken dat een ontwerp pas volmaakt is als de ontwerper zich bij alles heeft afgevraagd "waarom, waarom, waarom ...". En gelijk heeft ie!

Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Een totale metamorfose

Tim is zeer deskundig, betrouwbaar en creatief. Neemt zeer uitgebreid de tijd voor je en luistert naar alle idee├źn en wensen.

Lees verder