Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Tuinontwerp in Soest

Zoekt u iemand in Soest die samen met u een mooi, passend en duurzaam tuinontwerp maakt en iemand die nét even wat meer te bieden heeft dan andere tuinontwerpers en hoveniers? Met de Tuintekenaar heeft u hem gevonden!

Uw betrokkenheid

Mijn doel is niet alleen om uw tuin te ontwerpen, maar ook om u er plezier in te laten hebben bezig te zijn met het uitwerken van ideeën, het uitzoeken van materialen en het kiezen van beplanting.

Als u veel weet van tuinieren dan doe ik graag extra mijn best om samen met u een tuin te ontwerpen die écht van u is, omdat u betrokken bent geweest bij alle keuzes die we maken en u zeker weet dat uw nieuwe tuin een optimale uitwerking is van de mogelijkheden van uw perceel en uw wensen.

En mocht u willen dat u zich er vooral niet te veel mee hoeft te bemoeien; dan maak ik het u makkelijk en neem ik u graag zaken uit handen; De Tuintekenaar regelt het!

Tuinontwerp in Soest

Als tuinontwerper wil ik een tuin kunnen zien, voelen, horen en ruiken. Ik richt me daarom uit praktisch oogpunt op tuinen in Soest en omgeving.

Hier kunt u meer lezen over mijn werkwijze en als u contact wilt, schroom dan niet om het onderstaande contactformulier in te vullen of mij te bellen voor overleg of een afspraak.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Een totale metamorfose

Tim is zeer deskundig, betrouwbaar en creatief. Neemt zeer uitgebreid de tijd voor je en luistert naar alle ideeën en wensen.

Lees verder