Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Tuinontwerp in De Bilt

Zoekt u iemand in De Bilt die samen met u een mooi, passend en duurzaam tuinontwerp maakt en iemand die nét even wat meer biedt? Met De Tuintekenaar hoeft u niet verder te zoeken!

Uw betrokkenheid

Mijn doel is uiteraard om uw tuin zo goed mogelijk vorm te geven en in te richten. Ik hecht er echter ook veel waarde aan om het zo te doen dat u plezier heeft in het uitzoeken van materialen en beplanting en het uitwerken van ideeën.

Als u zelf groene vingers heeft dan doe ik graag extra mijn best om samen met u te komen tot een tuin die écht van u is. Ik zorg er voor dat u op alle belangrijke momenten overtuigd raakt van de juistheid van de keuzes die we maken en dat uw nieuwe tuin een optimale vertaling is van de mogelijkheden van uw perceel en uw wensen.

Mocht u echter willen dat ik gewoon een tuin voor u ontwerp en ik u de zaken uit handen neem; De Tuintekenaar regelt het!

Tuinontwerp in De Bilt

Ik wil een tuin kunnen horen, zien, voelen en ruiken. Ontwerpen op afstand is niet optimaal. Daarom richt ik me uit praktisch oogpunt op tuinen in De Bilt en omstreken.

Hier kunt u lezen over mijn werkwijze en als u contact wilt, vul dan het onderstaande contactformulier in of bel me voor overleg of een afspraak.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Fraaie uitstraling

In plezierig overleg met tuintekenaar Tim, hovenier Johan Heikamp en onze buren is er behalve een representatieve entree naar onze woningen met het realiseren van het ontwerp ook een fraaie uitstraling van ons huis verkregen.

Lees verder