Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Tuinontwerp in Amersfoort

Zoekt u iemand in Amersfoort die samen met u een mooi, passend en duurzaam tuinontwerp maakt voor uw tuin en iemand die nét even wat meer biedt dan andere tuinontwerpers en hoveniers? Met de Tuintekenaar heeft u zo iemand gevonden!

Uw betrokkenheid

Mijn doel is niet alleen om uw tuin vorm te geven en in te richten, maar ook om het zo te doen dat u er plezier in krijgt bezig te zijn met het ontwerpen, het uitzoeken van materialen en het uitwerken van ideeën.

Als u al veel weet van tuinieren dan doe ik graag mijn best om samen met u te komen tot een tuin die écht van u is, omdat u betrokken bent geweest bij alle keuzes die we maken en u ervan overtuigd bent dat uw nieuwe tuin een optimale vertaling is van de mogelijkheden van uw perceel en uw wensen.

En mocht u gewoon willen dat ik een tuin voor u ontwerp en ik u de zaken uit handen neem; De Tuintekenaar regelt het!

Tuinontwerp in Amersfoort

Als tuinontwerper wil ik een tuin kunnen voelen, horen, ruiken en zien. Ik richt me daarom uit praktisch oogpunt op tuinen in Amersfoort en omstreken.

Hier leest u meer over mijn werkwijze en als u contact wilt dan verwijs ik u graag naar het onderstaande contactformulier. En bellen voor overleg of een afspraak kan natuurlijk ook.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Fraaie uitstraling

In plezierig overleg met tuintekenaar Tim, hovenier Johan Heikamp en onze buren is er behalve een representatieve entree naar onze woningen met het realiseren van het ontwerp ook een fraaie uitstraling van ons huis verkregen.

Lees verder