Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Tuinen in Soest

In Soest, Maarn, Leusden, Amersfoort en andere plaatsen in de regio zijn schitterende tuinen. Veel tuinen zijn aangelegd op grond die voorheen bosgebied was. De vele mooie bomen die vaak nog in deze tuinen staan, zijn hiervan het levende bewijs.

Natuurlijke tuinen

Ook deze, vaak natuurlijk ogende, tuinen zijn volledig gecultiveerd. Ze zijn bedacht en aangelegd. De tuinontwerper heeft hierbij goed gebruik gemaakt van de omgeving en belangrijke elementen die al aanwezig waren. Het ontwerpen van natuurlijke tuinen vraagt juist om een sterke samenhang met de omgeving. Alleen dan kun je de indruk wekken dat de tuin altijd al zo is geweest.

 

Uw tuin in Soest en omstreken

De Tuintekenaar is gespecialiseerd in natuurlijke, sfeervolle en duurzame tuinen. Ook tuinen met een minder natuurlijk karakter ontwerpt hij graag. Als tuinontwerper wil je een tuin kunnen zien, horen, ruiken en voelen. De Tuintekenaar richt zich daarom uit praktisch oogpunt op tuinen in Soest en omstreken.

Bezoek het portfolio of kijk eens rond op Pinterest voor inspiratie.

Contact

Hier vindt u informatie over mijn werkwijze en als u contact wilt, vul dan het onderstaande contactformulier in. U kunt mij natuurlijk ook bellen voor overleg of een afspraak.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Een totale metamorfose

Tim is zeer deskundig, betrouwbaar en creatief. Neemt zeer uitgebreid de tijd voor je en luistert naar alle idee├źn en wensen.

Lees verder