Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Tuinen in De Bilt

In Leusden, Soest, Maarn, Amersfoort en andere dorpen en steden in de regio zijn veel fraaie tuinen. Veel van deze tuinen zijn gevormd op percelen die voorheen uit bosgebied bestonden. De vele prachtige bomen in de tuinen wijzen nog op deze geschiedenis.

Natuurlijke tuinen

Deze natuurlijk ogende tuinen zijn vaak volledig gecultiveerd. Ze zijn ontworpen, aangelegd en onderhouden. De ontwerper heeft tijdens het ontwerpproces het belang van het landschap en haar belangrijke elementen in acht genomen en deze een waardevolle plek gegeven in het ontwerp. Juist bij het ontwerpen van natuurlijke tuinen is het creëren van een sterke samenhang met de omgeving van wezenlijk belang. Alleen dan geeft een tuin je het gevoel alsof hij er altijd al was.

 

Uw tuin in De Bilt en omstreken

De Tuintekenaar is gespecialiseerd in natuurlijke, sfeervolle en duurzame tuinen. Maar ook moderne, strakke tuinen ontwerpt hij graag. Kijk in het portfolio voor een eerste indruk of op Pinterest voor inspiratie.

Als tuinontwerper wil ik een tuin kunnen zien, voelen, horen en ruiken. Om praktische reden richt ik me daarom op tuinen in De Bilt en omstreken.

Contact

Hier kunt u meer lezen over mijn werkwijze en onderstaand formulier kunt u gebruiken om met mij contact te zoeken. Bellen voor overleg of een afspraak kan natuurlijk ook.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Een erg goed en verrassend leuk resultaat

Bij toeval kwamen we op de site van Tim terecht. Zijn visie op tuinen en de passie voor al wat groeit en bloeit, sprak ons direct aan. De eerste afspraak was snel gemaakt. Tim hoorde geduldig onze wensen aan, keek uitgebreid rond en nam hier en daar wat m

Lees verder