Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Tuinen in Amersfoort

In Amersfoort, Soest, Soesterberg, Maarn, Leusden en andere plaatsen in de regio zijn prachtige tuinen te bewonderen. Veel tuinen zijn gevormd op percelen die voorheen bosgebied waren. Dat zie je onder meer terug in de vele mooie bomen die vaak nog onderdeel zijn van deze tuinen.

Natuurlijke tuinen

Toch zijn ook deze natuurlijke tuinen vaak volledig gecultiveerd. Ze zijn ontworpen en aangelegd, waarbij de ontwerper goed gebruik heeft gemaakt van het landschap en de mooie elementen die al op het perceel aanwezig waren. Juist het ontwerpen van natuurlijke tuinen vraagt om het creëren van een sterke samenhang met de omgeving. Alleen dan is het mogelijk om een tuin te laten lijken alsof het altijd al zo geweest is.

 

Uw tuin in Amersfoort en omstreken

De Tuintekenaar is gespecialiseerd in natuurlijke, sfeervolle en duurzame tuinen. Maar ook tuinen met een minder natuurlijk karakter behoren tot zijn vakgebied. Neemt u gerust een kijkje in het portfolio of kijk op Pinterest voor inspiratie.

Als tuinontwerper moet je een tuin kunnen voelen, horen, ruiken en zien. Daarom richt De Tuintekenaar zich uit praktisch oogpunt op tuinen in Amersfoort en omstreken.

Contact

Hier leest u meer over mijn werkwijze en als u contact wilt dan verwijs ik u graag naar het onderstaande contactformulier. En bellen voor overleg of een afspraak kan natuurlijk ook.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Een totale metamorfose

Tim is zeer deskundig, betrouwbaar en creatief. Neemt zeer uitgebreid de tijd voor je en luistert naar alle idee├źn en wensen.

Lees verder