Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Hovenier in Soest

Heeft u hulp nodig in uw tuin? Dan zoekt u waarschijnlijk al snel een hovenier. Een hovenier kan u helpen bij het onderhouden van uw tuin, kan u adviseren over veranderingen en hij kan uw tuin uiteraard ook helemaal opnieuw aanleggen.

Gespecialiseerd in ontwerpen

De Tuintekenaar is vooral gespecialiseerd in het vormgeven en inrichten van uw tuin. Omdat u met een tuinontwerp en een beplantingsplan nog geen nieuwe tuin heeft, werkt De Tuintekenaar intensief samen met hoveniers in Soest en omstreken.

 

Levering van planten en stenen

De Tuintekenaar kan u zelf ook planten en bomen leveren, tegen dezelfde of zelfs betere tarieven dan hoveniers bieden. De Tuintekenaar heeft directe contacten met groothandels in planten en heesters, zoals Van Bergenhenegouwen in Huis ter Heide.

Ook voor bestrating en stenen heeft De Tuintekenaar goede leveranciers zoals Snellen, eveneens in Lunteren. De Tuintekenaar helpt u graag bij het bestellen van materialen en beplanting, ook als u graag zelf uw tuin wilt aanleggen.

Contact

Hier kunt u meer lezen over mijn werkwijze en onderstaand formulier kunt u gebruiken om met mij contact te zoeken. Bellen voor overleg of een afspraak kan natuurlijk ook.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Tim is zorgvuldig en erg betrokken

We hebben de samenwerking met Tim erg prettig gevonden. De communicatie verliep goed, en het was van begin af aan helder dat Tims doel is een tuin te ontwerpen die bij onze wensen past.

Lees verder