Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Hovenier in De Bilt

Een hovenier kan uw tuin onderhouden, u adviseren over aanpassingen of uw tuin helemaal opnieuw aanleggen. Als u op zoek gaat naar hulp voor uw tuin, denkt u waarschijnlijk daarom al snel aan een hovenier.

Gespecialiseerd in ontwerpen

Tuinontwerpers zoals De Tuintekenaar zijn vooral gespecialiseerd in het vormgeven, inrichten en aankleden van uw tuin. Met een tuinontwerp en een beplantingsplan in handen heeft u echter nog geen nieuwe tuin. Daarom werkt De Tuintekenaar intensief samen met hoveniers in de regio De Bilt.

 

Levering van planten en stenen

De Tuintekenaar kan zelf ook uw planten en bomen leveren, tegen dezelfde of zelfs betere prijzen dan hoveniers bieden. De Tuintekenaar koopt de beplanting bij groothandels in planten en heesters, zoals Van Bergenhenegouwen in Huis ter Heide.

Voor bestrating en stenen heeft De Tuintekenaar ook goede leveranciers zoals Snellen, eveneens in Lunteren. De Tuintekenaar staat u graag bij wanneer het tijd is om beplanting en materialen te bestellen, ook als u zelf uw tuin gaat aanleggen.

Contact

Hier vindt u informatie over mijn werkwijze en als u contact wilt, vul dan het onderstaande contactformulier in. U kunt mij natuurlijk ook bellen voor overleg of een afspraak.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Steeds vertrouwen in een heel mooi eindresultaat

Achteraf gezien zijn we blij dat we niet zelf een ontwerp in elkaar hebben geknutseld, maar een mooi plan hebben uitgedacht samen met iemand die echt verstand van zaken heeft.

Lees verder