Een duurzaam ontwerp van uw eigen stukje natuur!

Hovenier in Amersfoort

Als u op zoek gaat naar hulp voor uw tuin, denkt u waarschijnlijk al snel aan een hovenier. Een hovenier kan u helpen bij het onderhouden van uw tuin, kan u adviseren over aanpassingen en kan uw tuin uiteraard ook helemaal opnieuw inrichten.

Gespecialiseerd in ontwerpen

De Tuintekenaar is vooral gespecialiseerd in het ontwerpen van uw tuin. Omdat u met een ontwerp en een beplantingsplan in handen nog geen nieuwe tuin heeft, werkt De Tuintekenaar intensief samen met hoveniers in de regio Amersfoort.

 

Levering van planten en stenen

De Tuintekenaar heeft, naast de samenwerking met hoveniers in de regio Amersfoort, ook zelf directe contacten met groothandels in planten en heesters, zoals Van Bergenhenegouwen in Huis ter Heide..

Ook voor stenen en bestrating heeft De Tuintekenaar goede adressen zoals Snellen, eveneens in Lunteren. Zo kan De Tuintekenaar u helpen bij het bestellen van beplanting en materialen, ook als u zelf uw tuin aanlegt.

Contact

Hier leest u meer over mijn werkwijze en als u contact wilt dan verwijs ik u graag naar het onderstaande contactformulier. En bellen voor overleg of een afspraak kan natuurlijk ook.

*
*
Als u dit invoerveld ziet, kunt u het leeg laten
Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak inplannen?
Neem contact met mij op!

06 230 309 11
Referentie

Steeds vertrouwen in een heel mooi eindresultaat

Achteraf gezien zijn we blij dat we niet zelf een ontwerp in elkaar hebben geknutseld, maar een mooi plan hebben uitgedacht samen met iemand die echt verstand van zaken heeft.

Lees verder